Välkommen till VARTA® Partner Portals inloggningssida

VARTA® kan hjälpa dig effektivisera din verksamhet. Bli vår partner idag och få tillgång till massvis med information om fordonsbatterier – från hur lång tid de tar att installera till monteringsanvisningar och grundläggande kunskap. Logga in på partnersidan för att få hjälp med att hitta rätt batteri samt instruktioner som kan vara till hjälp under bytesprocessen. Genom att testa varje batteri som rullar in på din verkstad hinner du identifiera ett defekt batteri innan det går sönder. Läs mer i vårt batteritestprogram!

VARTA_VPP_KeyVisual_Tablet_teaser.jpg

Vi vill jobba med dig för att göra din verksamhet ännu mer professionell.

Bli en av de första att använda vår nya partnerportal! Vi har optimerat våra befintliga verktyg och utvecklat flera nya funktioner som kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete. En ny plattform, två mål: ge dig bästa möjliga service och ge din verksamhet den boost den förtjänar.

Besök portalen nu

Bild på en man som håller i en surfplatta som visar inloggningssidan för VARTA® Truck Portal

Optimera din totala ägarkostnad

Kraven på kommersiella fordon och batterier har genomgått stora förändringar de senaste åren. För att hjälpa personer med ansvar för kommersiella fordonsparker har VARTA lanserat en ny underhålls-, utbildnings- och informationsplattform. Här hittar du mer information om hur du underhåller, väljer och kostnadsoptimerar dina batterier.

Läs mer

Test Every Battery

Batteritestprogram

Vad är fördelarna med att gå med i batteritestprogrammet? De flesta förare ser på bilbatteriet som en del av reparationsarbetet. Men eftersom var tredje bilfel kan härledas till batteriet är det mycket mer logiskt att se på batteriet som en del av underhållsprocessen.

Läs mer