VARTA® Sök batteri

VARTA® Sök återförsäljare

Hitta andra återförsäljare

Lita på VARTA®:s batterier - de bästa batterierna från den globala marknadsledaren

Moderna fordon kräver mycket av batteriet. VARTA®:s batterier driver fordonets "hjärta", vare sig det handlar om Start/Stopp -system, personbilar, motorcyklar, kommersiella fordon, lastbilar eller fritidsfordon. Ett VARTA®-batteri är alltid den bästa lösningen.

Läs mer

VARTA®:s batteritestprogram

Gör ett BATTERITEST. 36 % av alla oförutsedda stopp orsakas av batteriet! Testa ditt batteri för säkerhets skull!

Läs mer

BATTERITILLÄMPNINGAR

Personbilar

Bilbatterier

Oavsett om kör din allra första bil, familjens bil eller en bil utrustad med Start/Stopp -system har VARTA® det rätta batteriet för just ditt fordon.

Kommersiella fordon

Kommersiella fordonsbatterier

Marknaden för kommersiella fordon genomgår en dramatisk förändring. Miljö- och säkerhetkraven blir allt fler och dessutom högre. Antalet elektroniska enheter i lastbilarna ökar och batterierna monteras längst bak i ramen, s k end-of-frame-installationer, där de blir utsatta för vibrationer på ett annat sätt än tidigare. VARTA®:s oöverträffade utbud av batterier för tunga kommersiella fordon är redan nu redo att ta sig an den nya marknadens behov.

Powersports

Powersportbatterier

Powersports omfattar ett stort antal olika fordon, från motorcyklar, fyrhjulingar, vattenskotrar och terrängfordon/terränggående arbetsfordon (ATV:er och UTV:er) till snöskotrar och till och med gräsklippare. Hos VARTA® kan du känna dig säker på att du hittar rätt batteri till rätt fordon.

Fritid

Fritidsbatterier

VARTA®:s Professional-sortiment har utvecklats för att ge kraft till marina fordon som till elbåtar, yachter och motorbåtar, samt alla typer av husvagnar och husbilar. Välj ett fritidsbatteri från VARTA® och ge ditt fritidsfordon rätt prestanda och pålitlighet.