En gammal VARTA®-annons i gult och blått

Lita på VARTA®

Vart resan än bär ger VARTA®-batterierna dig all ström du behöver för att komma fram. Vare sig du kör din allra första bil, äger ett fordon utrustat med Start/Stopp-funktion eller kör ett högutrustat fordon med stort energibehov så har VARTA®:s Black, Blue och Silver Trio Dynamic-batterierna den kapacitet du behöver.

I dagsläget finner du våra produkter i miljontals bilar, motorbåtar, motorcyklar och motorhem. Våra ingenjörer tillför expertis och precision till varenda VARTA®-batteri. VARTA®-batterier ger en längre livscykel, mindre rost och lägre ägandekostnad; kvaliteter du finner i alla våra produkter, från vårt sortiment av avancerade Start/Stopp-fordon till våra professionella motorbåtsprodukter. När du väljer VARTA® får du pålitlig precisionsteknik som levererar förstklassig produktionskvalitet.

Innovation med ett syfte – VARTA®-batterier är den drivande kraften bakom bränslebesparande innovationer som Start/Stopp-motorer. De tillverkas med upp till 20 procent färre utsläpp och startar troget om din bilmotor om och om igen, medan de effektivt minskar bränsleförbrukningen.

En premiumupplevelse – Ta med ditt fordon till en VSSP-certifierad verkstad för att få en utmärkt ersättningsservice. Dessutom får ditt Start/Stopp-fordon motorstoppsassistans med mobilitetsgaranti med VSSP:s serviceprogram.

En kraftfull historia – VARTA®-märkets historia sträcker sig mer än 125 år tillbaka. VARTA®-batterier fabriksmonteras av större biltillverkare och förare världen över förlitar sig på dem.

Med uppbackning från den globala marknadsledaren

VARTA® batterier ägs av Johnson Controls Power Solutions, världsledande tillverkare av blysyrabatterier och moderna batterier – för konventionella fordon samt för Start/Stop-, hybrid- och elfordon. Vi var först med att masstillverka litiumjonbatterier till hybridfordon. Idag litar miljoner människor på våra innovativa produkter.

Läs mer

VARTA® Sök batteri

VARTA® Sök återförsäljare

Hitta andra återförsäljare