En gammal VARTA®-annons i gult och blått

Lita på VARTA®

Vart resan än bär ger VARTA®-batterierna dig all ström du behöver för att komma fram. Vare sig du kör din allra första bil, äger ett fordon utrustat med Start/Stopp-funktion eller kör ett högutrustat fordon med stort energibehov så har VARTA®:s Black, Blue och Silver Trio Dynamic-batterierna den kapacitet du behöver.

I dagsläget finner du våra produkter i miljontals bilar, motorbåtar, motorcyklar och motorhem. Våra ingenjörer tillför expertis och precision till varenda VARTA®-batteri. VARTA®-batterier ger en längre livscykel, mindre rost och lägre ägandekostnad; kvaliteter du finner i alla våra produkter, från vårt sortiment av avancerade Start/Stopp-fordon till våra professionella motorbåtsprodukter. När du väljer VARTA® får du pålitlig precisionsteknik som levererar förstklassig produktionskvalitet.

Innovation med ett syfte – VARTA®-batterier är den drivande kraften bakom bränslebesparande innovationer som Start/Stopp-motorer. De tillverkas med upp till 20 procent färre utsläpp och startar troget om din bilmotor om och om igen, medan de effektivt minskar bränsleförbrukningen.

En premiumupplevelse – Ta med ditt fordon till en VSSP-certifierad verkstad för att få en utmärkt ersättningsservice. Dessutom får ditt Start/Stopp-fordon motorstoppsassistans med mobilitetsgaranti med VSSP:s serviceprogram.

En kraftfull historia – VARTA®-märkets historia sträcker sig mer än 130 år tillbaka. VARTA®-batterier fabriksmonteras av större biltillverkare och förare världen över förlitar sig på dem.

Med uppbackning från den globala marknadsledaren

VARTA® batterier ägs av Clarios, före detta Johnson Controls Power Solutions, en världsledare i lösningar för avancerad energilagring. Vi samarbetar med våra kunder för att tillmötesgå marknadens ökande krav på smartare applikationer på en global skala. Våra 16 000 anställda utvecklar, tillverkar och distribuerar en portfölj evolverande batteriteknologier för praktiskt taget alla fordonstyper. Teknologier som tillhandahåller unikt hållbara, nästa generations prestanda och ger tillförlitlighet, säkerhet och komfort i det dagliga livet. Vi lägger värde till varje länk i leveranskedjan vilket bidrar till framsteg i de samhällen vi betjänar och den planet vi alla delar.

Läs mer

VARTA® Sök batteri


Är du företagare? Använd vår avancerade sökning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Sök återförsäljare

Hitta andra återförsäljare