Sök
batterier
Sök
återförsäljare

b2c_slider_old_website_ohne_zustaz_se.jpg

Silver Dynamic
Om du letar efter ett förstklassigt batteri till att driva dina högklassiga fordon med stort energibehov, eller ett som ger långvarig ström till avancerad Start-S/stopp-teknik så har VARTA:s Silver Dynamic-batterier den styrka och omatchade prestanda du behöver.
Läs mer
Blue Dynamic
Behöver du ett fordon som är säkert med långvarig strömtillgång för att få allt gjort under dagen så har VARTA:s Blue Dynamic-batterier den extra kraft du behöver till fordonet, inklusive de med konventionell Start-S/stopp-funktionalitet. Vill du att ditt fordon ska starta, även i ogynnsamt väder, så ska du börja med batteriserien Blue Dynamic.
Läs mer
Black Dynamic
Är det din första bil och du vill ha rätt balans mellan pris och hög kvalitet så ger VARTA®:s Black Dynamic-batterier kvalitetsström som du kan lita på räcker längre. Black Dynamic-batteriet är med och förhindrar batteriförlust, samtidigt som det uppfyller ditt fordons energibehov och håller dig på vägarna.
Läs mer

Den VARTA batteri sortiment

BilarStart-StopKommersiella fordonPowersportsFritid
Tab_Automotive_275x100.jpg

Den dynamiska trion. Kraftfullare än någonsin

Vare sig du kör din första bil, en familjebil, en bil med Start-/Stopp-funktion eller ett högutrustat fordon med större energibehov, visar vi dig till rätt VARTA- batteri för dig och ditt fordon. När du har ett av våra Silver, Blue eller Black Dynamic Trio-batterier får du en trygg körning i vetskap om att ditt fordon drivs med en överlägsen batteriprestanda.

Utforska tekniken  Utforska den dynamiska trion

Tab_StartStop_275x200.jpg

Leder framtiden inom fordonsbatterier. 

VARTA Silver Dynamic AGM och Blue Dynamic EFB-batterier är toppalternativet för Start/stopp-funktionalitet och dess krävande elektriska behov. Du kan lita på våra AGM- och EFB-batterier för avancerad eller entry-level Start-/Stopp-teknik. Silver Dynamic AGM och Blue Dynamic EFB-batterier ger omatchad pålitlighet och prestanda med förmågan att ge ström åt allt du behöver det till.

Utforska tekniken   Bli en VSSP-partner   Gå till VSSP för VSSP-partners  Upptäck Silver AGM och Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Hög kostnadseffektivitet, lågt underhållsbehov

För dig som kör lastbil, skåpbil, långdistansbuss, brandbil, bulldozer eller en jordbruksmaskin betyder vårt stora urval av specialprodukter att det finns en perfekt lösning för alla företag. VARTA Promotive-batterier håller hjulen rullande och minskar samtidigt den totala driftkostnaden.

Upptäck tekniken
Besök vår businessportal

Se hur mycket du kan spara.
Beräkna dina besparingar
Batteries_Powersports_275x235.jpg

De senaste batterierna till de mest avancerade motorcyklarna

VARTA har ett omfattande Powersports-sortiment - 65 produkter och antalet ökar hela tiden. Så det spelar ingen roll om du kör motorcykel, jetski, snöskoter eller moped, quad eller ATV eller till och med en åkgräsklippare, det finns alltid en VARTA Powersports-produkt för att driva den.

Upptäck tekniken

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Det finns inte längre några gränser för din upptäcktsfärd

Spillsäkert, vibrationståligt, läcksäkert och problemfritt… det finns många anledningar till att du kan lita på våra batterier till husvagnar, husbilar, golfbilar och -vagnar och alla sorters båtar. Här kommer två fördelar till: de har konstruerats för att vara fullkomligt tillförlitliga och ha stora kraftreserver kvar, hur långt du än befinner dig hemifrån.

Upptäck tekniken 

VARTA® Promotive EFB

VARTA® vinner pris för
bästa batterimärke
för lastbilar.

Ny bilapplikation VARTA

Nästa generation av VARTA Start-Stop Service Program. Tillgänglig nu!

TESTA VARJE BATTERI

DET NYA PROGRAMMET
FÖR VARTA® BATTERITEST.
DU VINNER PÅ DET.